Rengøring i det offentlige

Vi har stor erfaring med offentlige bygninger som skoler, daginstitutioner, biblioteker m.m. Her er vi meget fleksible med hensyn til arbejdstider…

Vinduespolering

Hvis vinduerne ikke er rene, så giver det et generelt dårligt indtryk af virksomheden både indefra og udefra. SIKA Rengøring A/S kan tilbyde vinduespolering…

Rengøring i det offentlige

Offentlige institutioner og bygninger har som regel brug for daglig og grundig rengøring, da det ofte er områder hvor rigtig mange mennesker og børn færdes.

Høj kvalitet rengøring og til aftalt tid

Hos SIKA Rengøring har vi stor erfaring med offentlige bygninger som skoler, daginstitutioner, biblioteker m.m. For jer som kunde, er det vigtigt at rengøringen sker som aftalt og kvaliteten er i top. Det kan du stole på, når du har en aftale med SIKA Rengøring.

Fleksibilitet er i højsædet

Vi er altid meget fleksible med hensyn til arbejdstider, og særligt i offentlig bygning ved vi, at det skal passe ind i stedets rytme. Vi ved, hvor ofte disse steder bruges både i løbet af dagen og om aftenen. Derfor tilpasser vi os, så alle får det mest mulige ud af de timer, der er til rådighed.

Hovedrengøring

Selv med en professionel og regelmæssig rengøring vil der en gang årligt ofte være behov for en hovedrengøring. Det påtager vi os gerne for både vores faste kunder og efter tilbud. Også selvom du ikke er fast kunde hos os, kan du sikre dig en professionel løsning til den store opgave, som en hovedrengøring kan være.

Ring til os på 47 51 20 05 og få en snak om, hvordan vi gør tingene både professionelt og med omtanke, eller skriv til os.

Kvalitet

Manual for styring
og sikring af kvalitet
i Sika Rengøring A/S

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte Sika Rengøring for et uforpligtende tilbud. Ring gerne på telefon +45 4751 2005 og lad os tage en snak om din næste rengøringsopgave – eller skriv en besked her, så kontakter vi dig.

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage snarest muligt.
Med venlig hilsen
Sika Rengøring
Der opstod en fejl under forsøget på at sende din besked. Prøv igen senere.