Hjemmeservice og frit valg

SIKA Rengøring A/S udfører desuden rengøring i private hjem. Vi er godkendt som frit valg leverandør i Frederikssund og Holbæk kommunen. Ved køb af rengøringsydelser, havearbejde eller ligende kan du bruge tilskud/fradags ordningen, hvor du via din selvangivelse indberetter fradraget. Dette er i henhold til Erhvervs- og Selskabsstyrelsens gældende regler.

Tillid er naturligvis også en central del af forholdet, så kunderne til enhver tid føler sig trygge ved vores tilstedeværelse – og kan være tilfredse med rengøringsstandarden, som vi altid sætter højt.

Hovedrengøring

Selv med en professionel, regelmæssig rengøring vil der en gang årligt være behov for en hovedrengøring. Det kan vi udføre både for vores faste kunder og efter tilbud.

Blandt vores kunder er der en del, som selv står for den daglige rengøring, men hvor de gerne vil sikre sig en professionel løsning til den store opgave, som en hovedrengøring kan være.

Kontakt administrationen på 47 51 20 05 for bestilling eller skriv til os for spørgsmål om Hjemmeservice og Frit valg.

Rens af
Tagrender

Manual for rens
af Tagrender

Rens af flise-
belægning og
facader

Manual for rens
af flisebelægning
og facader

Kvalitet

Manual for styring
og sikring af kvalitet
i Sika Rengøring A/S

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte Sika Rengøring for et uforpligtende tilbud. Ring gerne på telefon +45 4751 2005 og lad os tage en snak om din næste rengøringsopgave – eller skriv en besked her, så kontakter vi dig.

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage snarest muligt.
Med venlig hilsen
Sika Rengøring
Der opstod en fejl under forsøget på at sende din besked. Prøv igen senere.