Erhvervsrengøring

SIKA Rengøring A/S udfører professionel rengøring af virksomheder inden for kontor, produktion, butikker m.m.

Industriservice

Industri- og skadeservice kan være mange ting, og uanset det behov for industri- eller skadeservice, tager vi gerne en dialog om opgaven…

IT-udstyr mv.

Skærm
Skærm afrenses og antistatbehandles.
Harddisk
Harddisken renses udvendigt og…

Håndværkerrengøring

Vi kan også tilbyde at gøre rent inde og ude efter håndværkere ved ny- eller ombygninger, så bygninger og lokaler står klar til brug…

Erhvervsrengøring

SIKA Rengøring A/S udfører professionel rengøring til små og store virksomheder inden for kontor, produktion, butikker m.m. Gennem de seneste 22 år har vi opbygget erfaring med både større opgaver, såvel som mindre serviceopgaver. Og vi påtager os med glæde begge former for arbejdsopgaver.

Lad os se på lokalerne og give et tilbud på rengøring

Opgaverne kan være på en daglig basis, med intervaller eller som hovedrengøring som enkeltstående opgave. Det er ofte en god idé, at vi kommer ud og ser på jeres lokaler og vurderer, hvor ofte SIKA Rengøring skal komme, på samme tidspunkt kan vi afstemme forventninger til opgaven.

Rengøring som I ønsker det

Vi har gennem mange år opbygget en fast kundegruppe, hvor tillid og omhu er en vigtig del af arbejdet – ud over det bedste slutresultat i rengøringen, naturligvis. Når vi får nye kunder, sætter vi en ære i at lære dem og deres ønsker godt at kende. Erfaringen siger os, at det er en fordel for begge parter. Så bliver rengøringen præcis som I ønsker det.

Hovedrengøring

Selv med en professionel og regelmæssig rengøring vil der en gang årligt ofte være behov for en hovedrengøring. Det påtager vi os gerne for både vores faste kunder og efter tilbud. Også selvom du ikke er fast kunde hos os, kan du sikre dig en professionel løsning til den store opgave, som en hovedrengøring kan være.

Ring til os på 47 51 20 05 og få en snak om, hvordan vi gør tingene både professionelt og med omtanke, eller skriv til os.

Kvalitet

Manual for styring
og sikring af kvalitet
i Sika Rengøring A/S

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte Sika Rengøring for et uforpligtende tilbud. Ring gerne på telefon +45 4751 2005 og lad os tage en snak om din næste rengøringsopgave – eller skriv en besked her, så kontakter vi dig.

Tak for din henvendelse. Vi vender tilbage snarest muligt.
Med venlig hilsen
Sika Rengøring
Der opstod en fejl under forsøget på at sende din besked. Prøv igen senere.