Medarbejdere

SIKA Rengøring A/S har en fast, stabil og veluddannet medarbejderstab med mange års erfaring inden for rengøringsbranchen. Personalet er oplært til mange typer af rengøring og til diverse specialopgaver. De har ren straffeattest og behersker dansk i skrift og tale. Det gør at vi til enhver tid kan udføre en professionel service af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Før enhver ansættelse gennemføres interview, hvor der lægges særlig vægt på bl.a. erfaring, uddannelse og personlig fremtræden. Desuden har vi et krav om en ren straffeattest og at ansøgeren kan tale, skrive, læse og forstå dansk.

Alle ledere i virksomheden har gennemgået kursus i erhvervsrengøring, § 9-kursus og specialkurser som fx tæppe- og tekstilrens, hovedrengøring, gulvbehandling m.m.

Medarbejderhåndbog

For at sikre vores medarbejdere det bedst mulige ansættelsesforløb, fra rekruttering og ansættelse til evt. ophør, har vi udarbejdet en Medarbejderhåndbog, der omfatter gensidige forventninger, processer og en lang række praktiske oplysninger. Du kan downloade Medarbejderhåndbogen herunder.

Medarbejder

Medarbejderhåndbog
for ansatte (PDF)

Personalepolitik

Personalepolitik
for ansatte (PDF)